Danas konkurs za upravnika Narodnog pozorišta

Upravni odbor Narodnog pozorišta u Beogradu odlučio je da raspiše i sprovede javni konkurs za imenovanje upravnika NP, koji će biti objavljen danas u "Večernjim novostima".

Izvor: Tanjug

Sreda, 21.01.2015.

08:32

Default images

Na vanrednoj sednici održanoj u ponedeljak, Upravni odbor NP, u sastavu Jelena Kajgo, presednica i članovi: Andjelka Nikolić, Ana Tomović, Danica Maksimović, Milena Marković, Dragan Todorović i Milan Prosen, zaključio je da v. d. upravnika Dejan Savić, čiji je mandat istekao 14. oktobra, nije sproveo odluku UO da konkurs za upravnika objavi 12. januara, navodi se u današnjem saopštenju UO.

"Smatrajući da je time prekršen Statut NP, a u cilju prevazilaženja opstrukcije rada Upravnog odbora, nastale od strane v.d. upravnika uskraćivanjem pravne i tehničke podrške, UO je doneo Odluku da, kao organ upravljanja nadležan da raspisuje i sprovodi javni konkurs za imenovanje upravnika, 21. januara 2015. objavi konkurs za upravnika Narodnog pozorišta, u dnevnom listu "Večernje novosti", precizira se u saopštenju.

Statutom NP predviđeno je da konkurs traje 15 dana od dana objavljivanja.

foto: flickr.com/belgraded.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: