Filmski serijal o životu Doli Parton

Kantri zvezda Doli Parton biće tema novog filmskog serijala, saopštila je televizija NBC.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 18.01.2015.

13:48

Default images
Foto: Beta/AP, arhiva

Ova šezdesetosmogodišnja pevačica i glumica radiće na seriji dvočasovnih filmova rađenih prema njenim "pesmama, pričama i inspirativnom životu", navodi NBC u saopštenju i dodaje da filmovi neće biti biografski već serija priča.

"Ne znam nikoga na svetu ko ne voli Doli Parton i ideja da se snime televizijski filmovi inspirisani njenim izvanrednim životom i pričama koje je decenijama pevala je uzbudljiva svima u NBC-u", naveo je predsedavajući NBC entertejnmenta Robert Grinblat.

Iz NBC-a navode da će filmovi biti puni njene muzike, ali i izvanredne radne etike i pozitivnog pogleda na svet.

Partonova je rekla da je "uzbudjena" što će raditi na seriji filmova i projektu koji će biti zabavan i inspirativan za porodičnu publiku.

Doli Parton rođena je u siromašnoj porodici u planinama istočnog Tenesija i još kao dete je počela da peva. Desetostruka dobitnica Gremija ima 41 album koji se našao na top 10 listi u poslednjih 40 godina. Neke od njenih najpoznatijih pesma su balade "Jolene" i "9 to 5". Za Gremija je bila nominovana 46 puta.

Igrala je u više od 20 filmova, a dve njene pesme nominovane su za Oskara.

Poznati filantrop, Partonova je prepoznatljiva i po bujnom poprsju. Ovca Doli, prvi klon odrasle životinje, nazvan je Partonovoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: