Radiohead snima novi album

Gitarista sastava Radiohead Džoni Grinvud kaže da je grupa trenutno u studiju i da je spremanje novog albuma u početnoj fazi

Izvor: B92

Četvrtak, 20.11.2014.

16:28

Default images

U razgovoru za BBC Oksford, Grinvud je rekao:

„Oni su već u studiju, ja kasnim jer pričam sa vama. Tek smo počeli rad na novoj ploči. Ispitujemo razne pristupe, svakodnevno sviramo i snimamo. Prošlo je mnogo vremena od kada smo poslednji put pravili novu muziku i baš smo sinoć komentarisali kako smo se uželeli sviranja u bendu.“

„Uvek kada počinjemo rad na novim pesmama imamo utisak kao da još uvek ne znamo šta tačno radimo. Ovoga puta smo dugo razgovarali pre nego što smo ušli u studio. Razmotrili smo nekoliko različitih pristupa i trenutno ih testiramo u studiju. Sviranje u grupi Radiohead je uvek spor i repetativan proces“.

Džoni Grinvud će 12. decembra objaviti saundtrak za film „Inherent Vice“. Tom Jork je objavio solo album „Tomorrow's Modern Boxes“ krajem septembra.

Foto: flickr.com/alterna2

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: