"Igra prestola" kao dugometražni film?

Tajvin Lanister, koga u seriji glumi Čarls Dens, rekao je da postoji mala ali šansa da u budućnosti gledamo i film "Igra prestola".

Izvor: B92

Četvrtak, 20.11.2014.

09:16

Default images

Serija "Igra prestola" možda postane prevelika za male televizijske ekrane, rekao je britanski glumac Čarls Dens za Telegraf.

Dens koji igra Tajvina Lanistera u HBO hit seriji rekao je da se diskutovalo o pravljenju filma "Igra prestola".

U intervjuu koji je dao za Daily Beast, rekao je: "Postoji ideja da se na kraju napravi film ali ne znam sa kakvim scenarijom. Treba toliko toga staviti u film".

Ovo nije prvi put da se pominje ideja stvaranja filma "Igra prestola". Džordž RR Martin, autor knjige "Igra prestola", rekao je u martu da ima toliko materijala kojim bi se zabavio bioskopski gledalac.

Na njujorškoj premijeri četvrte sezone, Martin je rekao da bi za veliko platno bio potreban veliki budžet.

"Sve zavisi od toga koliko dugo će trajati serija. Da li će to biti sedam godina, osam ili čak deset", objasnio je Martin.

"Knjige postaju opširnije i možda će biti potreban neki dodatak, kao recimo 100 miliona za dva sata. Znate, oni zmajevi rastu", dodao je autor.

On je sugerisao i da serija novela "The Tales od Dunk and Egg" mogu poslužiti kao inpiracija za serije ali i filmove.

Priča prati putovanja viteza i plemića aristokrate a Martin kaže da ima spremnih na desetina priča o njima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: