DC: Poplava superheroizma do 2020.

Talas filmova u superherojima će trajati bar do kraja decenije. Nakon što je Marvel najavio još gomilu nastavaka svojih franšiza, njihov večiti rival DC je u paru sa "Vorner brosom" uzvratio svojim rasporedom za narednih šest godina.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.10.2014.

13:24

Default images

Izvršni direktor VB-a Keevin Cudžihara je otkrio da od 2016. biti snimljeno "bar deset filmova sa superherojima", ne računajući moguće nove, pojedinačne filmske avanture Supermena i Betmena.

Tako će posle "Batman v. Superman: Dawn of Justice" (2016) biti snimljeni i "Wonder Woman", "The Flash", kao i dva dela "Justice Leaguea", .

Za dve godine biće premijera "Suicide Squada", a svoje filmove će dobiti i Aquaman, Shazam i Cyborg. Takođe, studio će se još jednom oprobati sa Green Lanternom.

Objavjleno ili potvrđeno je da će Zek Snajder režirati BvS i "Justice League", da će Akvamen biti Džejson Momoa, da su Ben Aflek (Betmen), Henri Kavil (Supermen) i Ejmi Adams (Luis Lejn) potvrdili učešće u "Justice League 1", da će Gal Gado biti Wonder Woman, Ezra Miler Fleš, a Rej Fišer Cyborg.

Najavljena su i tri LEGO filma (Ninjago, Batman, Movie 2), kao i trilogija "Fantastic Beasts and Where to Find Them", adaptacije knjige J. K . Rouling, koja predstavlja spin-off Harija Potera.

Evo celog rasporeda:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: