Novi voditelj Oskara je "Barni", Nil Patrik Haris

Popularni glumac Nil Patrik Haris, mlađim gledaocima najviše poznat po sitkomu "Kako sam upoznao vašu majku", vodiće ceremoniju dodele američkih filmskih nagrada Oskar.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.10.2014.

08:59

Default images

41-godišnji Haris, koji u dugogodišnjoj CBS-ovoj seriji glumi Barnija Stinsona, bio je voditelj dodele televizijskih nagrada "Emi", a i sam je osvojio tri Emija za vođenje ceremonije dodele pozorišnih nagrada "Toni".

87. ceremonija dodele Oskara Američke akademije za film sledeće godine održaće se 22. februara, a TV prenos uživo iz Los Anđelesa gledaće se u više od 200 zemalja.

"Odrastao sam gledajući dodelu Oskara i divio se voditeljima tog šou programa. Nastaviti stopama Džonija Karsona, Bilija Kristala, Elen Deženeris i ostalih koji su imali tu čast, to je za mene ostvarenje najlepšeg sna", rekao je Haris.

Nil Patrik Haris je glumac, reditelj, pevač i mađioničar. Najpoznatiji je po ulogama u TV seriji Dugi Hauzer iz 1989, naučnofantastičnom filmu "Starship Troopers", humorističkoj TV seriji Kako sam upoznao vašu majku i serijalu filmova Harold i Kumar, gde igra samog sebe. Rođen je u Albukerkiju, američka savezna država Novi Meksiko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: