Truss otvara novu sezonu Drugstore-a

Otvaranje treće sezone kluba Drug§tore je u petak, 19. septembra 2014. od 23h. Nastupaju Truss, Ontal, Igor S i Pharmacist.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.09.2014.

09:51

Default images

Drug§tore postoji od 2012. godine i od ovog proleća nalazi se na lokaciji veličine oko 1000 kvadratnih metara u industrijskom delu opštine Palilula, u blizini Pančevačkog mosta.

Treća sezona, zahvaljujući novom prostoru, donosi mnoga iznenađenja, a Drug§tore postaje više od noćnog kluba! Ovaj prostor, otvoren za razne formate, je sastajalište mladih vizuelnih umetnika, dizajnera, pisaca, svih kreatnivnih ljudi koji žive i posećuju Beograd. Drug§tore Beograd planira da u skorijoj budućnosti proširi svoj program na dnevne aktivnosti, izložbe, predavanja, radionice, debate, artist in residence programe… U narednih nekoliko nedelja, u najavi su umetnici koji nisu imali prilike da ranije posete Beograd od kojih se izdvajaju:

Florian Kupfer (GER) – Mlad umetnik iz Nemačke, jedno od imena koje je na spisku mnogih, čije aktivnosti treba pratiti u 2014 - 27. septembra
Xeno & Oaklander (US) – Kultni njujorški synth duo koji nastupa 21. oktobra. Ovaj ekskluzivni događaj će se odigrati u okviru Neon Nacht večeri.
Surgeon (UK) – Gostovanje superstara elektronske muzike je zakazano za 14. novembar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: