Blockbuster filmska revija počinje u tri grada

Premijerom filma „Lavirint – Nemoguće bekstvo“ u 20h u sredu 17. septembra u bioskopima „Cineplexx Ušće Shopping Center“ u Beogradu, „Arena Cineplex“ u Novom Sadu i „Vilin Grad“ u Nišu, počinje letnja revija filmskih hitova Blockbuster.

Izvor: B92

Utorak, 16.09.2014.

15:47

Default images

Od 17. do 21. septembra ljubitelji sedme umetnosti biće u prilici da tokom revije pogledaju premijerno sedam žanrovski različitih ostvarenja.

Dan kasnije, program na terenima KK Crvena Zvezda na Kalemegdanu u 20h otvara akciona avantura „Templar: Krv za krv“ reditelja Džonatana Ingliša. Mišel Ferli (Igra prestola), Roksen Meki i Rouzi Dej igraju u ovom nastavku filma „Templar“ iz 2011. godine, a deo scena koje će publika videti sniman je u Beogradu i Kraljevu. Radnja filma prati plaćenike koji su okupljeni oko mladog plemića, u pokušaju da odbrane njegov posed i spasu porodicu od klana keltskih pljačkaša.

U okviru Blockbuster revije na Kalemegdanu (tereni KK Crvena zvezda) biće prikazano još šest filmova koje će publika moći da pogleda u bioskopu pod vedrim nebom.

Na repertoaru revije su ostvarenja „Ljubav je čudna stvar“ sa Alfredom Molinom i Džonom Litgovom u glavnim ulogama, „Lavirint – Nemoguće bekstvo“, priča o mladim ljudima koji pokušavaju da pobegnu sa Ledine okružene divovskim Lavirintom prepunim tajni, američka komedija „Hajde da budemo panduri“, poslednji film Džejmsa Gandolfinija „Prljava isporuka“, francusko ostvarenje „Šta smo bogu zgrešili“ koje će vas nasmejati do suza i italijanska drama „Ljudski kapital“ koja zatvara ovogodišnju Blockbuster reviju sa pitanjem šta se dešava kad se ljudski život pogrešno vrednuje.

U slučaju kiše projekcije filmova predviđene za prikazivanje na terenima KK Crvene zvezde biće održane u Dvorani Doma sindikata.

Karte za letnju reviju filmskih hitova Blockbuster na Kalemegdanu mogu da se kupe preko Eventim prodajne mreže, dok na blagajnama bioskopa „Cineplexx Ušće Shopping Center“ (Beograd), „Arena Cineplex“ (Novi Sad) i „Vilin Grad“ (Niš) posetioci mogu da dođu do svojih ulaznica.

Sve informacije o filmovima i programu u Beogradu, Novom Sadu i Nišu možete pronaći na adresi blockbuster.mcf.rs.

Foto: Image courtesy of artur84 at FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: