Nastavlja se snimanje filma o Pegi Li

Rad na filmu o životu američke džez pavečice Pegi Li nastavljen je nakon dvogodišnje pauze do koje je došlo zbog smrti scenografkinje i rediteljke Nore Efron.

Izvor: Tanjug

Utorak, 09.09.2014.

19:50

Default images

Film, koji još uvek nema naslov, režiraće Tod Hejns, koji je prethodno snimio biografski film o pevačici Karen Karpenter. Efronin scenario je, u međuvremenu, doradio dramaturg i dobitnik Pulicerove nagrade Dag Vrajt.

Nora Efron, koja je prvobitno trebalo da režira film, umrla je 2012. u 71. godini. Kako prenosi BBC, ulogu Pegi Li, najpozbatije po hitovima "Fever" i "That All There Is?", igraće Ris Viterspun koja je 2005. glumila kantri pevačicu Džun Karter Keš u filmu "Walk The Line" o životu američke muzičke legende Džonija Keša.

Pegi Li je počela karijeru 1940-ih pevajući u sastavu džez klarinetiste, "kralja svinga" Benija Gudmana. Objavila je više od 30 albuma, a komponovala je i filmsku muziku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: