Vinona Rajder u novoj seriji tvorca "Žice"

Glumci Vinona Rajder, Džon Berntal i Alfred Molina igraće u miniseriji tvorca "Žice" (The Wire) Dejvida Sajmona - "Show Me a Hero".

Izvor: B92

Četvrtak, 21.08.2014.

17:23

Default images

Miniserija kablovskog kanala HBO baviće se rasnim skukobima koji su izbili u Jonkersu kada je gradonačelnik Nik Vasisko (Oskar Ajsak) sproveo nalog da izgradi jeftine stanove u belom kvartu.

Vasiskove političke ambicije žestoko pogađa sukob koji nastaje u Jonkersu. Rajder će igrati Vasiskovu prijateljicu Vini Restiano koja je i predsednica gradskog veća.

Berntal, najpoznatiji po ulozi Šejna Volša u seriji "Okružen mrtvima" igraće advokata sa Harvarda koji se protivi segregaciji.

Njihov politički protivnik biće bivši njujorški detektiv Henk Spalone (Molina) koji koristi svoje mesto u veću da za usprotivi izgradnji. U seriji će igrati i Ketrin Kiner, Džim Beluši, Teri Kini i Majkl Stal Dejvid, a premijera se očekuje iduće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: