Reggae i Rock Fest 2014 u Pančevu

Dom omladine Pančevo poslednjeg vikenda avgusta organizuje specijalno festivalsko izdanje pod nazivom Reggae i Rock Fest 2014 na kome će od 28. do 30. avgusta nastupiti devet rege i rok grupa.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 21.08.2014.

14:12

Default images

U okviru Reggae i Rock festivalskog vikenda koji se sastoji od dva festivalska dana (rege i rok) a održava se od 28. do 30. avgusta u prostoru Letnje bašte Doma omladine Pančevo, nastupiće gosti iz Jamajke (Randy Valentine), srpski rege sastav Madred iz Novog Sada, Couple Up (domaći i jamajčanski muzičari) i Trenćtown Rockers.

Od srpskih rok bendova na festivalu u Pančevu nastupiće: Grate, Hype, Sunshine i Nikola Vranjković. U okviru pratećeg programa festivalskog vikenda biće organizovana radionica dancehall plesa, energičnog i senzualnog, najpopularnijeg plesa sa Jamajke, kao i projekcije filmova i izložba radova nastalih na radionici "Crtaton“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: