Film ”Neposlušni” pobednik festivala u Vrnjačkoj Banji

Film "Neposlušni" čiji scenario i režiju potpisuje Mina Đukić, pobednik je ovogodišnjeg 38. Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, odlučio je žiri festivala.

Izvor: Beta

Nedelja, 17.08.2014.

13:44

Default images

Drugu nagradu osvojio je scenario za film "Mamula", dok je treću nagradu osvojio scenario filma "Varavari".

Nagradu publike na ovogodišnjoj filmskoj smotri u Vrnjačkoj Banji osvojio je film Bobana Skerlića "Top je bio vreo", dok je specijalnu nagradu festivala osvojio film "Love hunter - priče iz njujorškog taksija".

Ovogodišnji žiri 38. Festival filmskog scenarija odlučivao je o nagradama u sastavu Jugoslav Pantelić, umetnički direktor FEST-a i dramaturzi Biljana Maksić i Ivan Velisavljević.

U obrazloženju ovogodišnje prve nagrade za scenario žiri 38. Festivala filmskog scenarija istakao je da je Mina Đukić u filmu "Neposlušni" osobenim stilom ispričala priču o dvoje mladih i njihovom odrastanju.

Žiri grada domaćina 38. Festival filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji za afirmaciju festivala nagradio je zlatnikom - replikom rimskog novčića glumca Dragana Mićanovića, dok je posebnim priznanjem grada domaćina, umetničkom slikom nagrađen frontmen grupe "Love hunters", Milan Mumin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: