Sunđer Bob protiv Banderasa u novom filmu

Popularni animirani lik Sunđer Bob u februaru 2015. kreće u avanture kakve do sada nije imao. Dugometražni film “The Spongebob Movie: Sponge Out of Water” izvešće Boba, Patrika, Sendi, Lignjoslava, planktona, Keba Krabu... u stvaran svet gde ih očekuje Antonio Banderas kao glavni zloća.

Izvor: Izvor: The Verge

Petak, 01.08.2014.

11:59

Default images

Na prvi pogled, trejler za nove avanture Sunđer Boba izgleda kao neka suluda kombinacija animacije i akcionog filma, na tragu onoga što je urađeno u filmu “Ko je smestio zeki Rodžeru?”. Ali, najbolji utisak ćete steći ako sami pogledate ova dva minuta. Za Sunđer Boba znaju svi, čak i oni koji zaista "žive u ananasu na dnu mora", a njegova popularnost širom sveta raste iz godine u godinu. Avanture žutog sunđera koje je osmislio bivši morski biolog Stiven Hilenburg za “Nickelodeon”, a koje u našoj zemlji već godinama prikazuje TV B92, imaju fanove svih uzrasta.

Pre 10 godina Sunđer Bob i ekipa imali su debi na velikom platnu, a sada je spreman nastavak “The Spongebob Movie: Sponge Out of Water” 3D koji će američku premijeru imati 6. februara 2015.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: