Džesi Ver i Moderat 12. 9. u Podgorici

Internacionalni muzički festival “Electronic Beats” u organizaciji Dojče Telekoma 12. septembra na Stadionu malih sportova u Podgorici, a zvezde večeri biće Džesi Ver, Moderat i Kate Boy.

Izvor: B92

Sreda, 23.07.2014.

20:18

Default images

Džesi Ver (Jessie Ware) je britanska alternativna R&B pevačica, poznata po svom elegantnom vokalu. Svet je pre dve godine osvojila hitom “Wildest Moment” i debi albumom “Devotion”, koji je pobrao odlične kritike. Njen najnoviji singl, “Tough Love” predstavlja snažnu nju-ejdž baladu koja je nagrađena pohvalama, podjednako stučne javnosti i njenih fanova.

Kate Boy je elektro-pop bend iz Stokholma, koji čine australijska pevačica Kejt Ekherst i švedski muzičari Hampus Nordgren Hemlin, Oskar Sikov Enstrom i Markus Dekstegen iz grupe Rocket boy. Međunarodno su postali popularni zahvaljujući sinlovima “Northern lights” i “In your eyes“.

Moderat je naziv muzičkog projekta iz Berlina. Započet je 2002, saradnjom Sacha Ringa, poznatijeg kao Apparat i Gernota Bronserta i Sebastiana Szarya, u svetu elektronske muzike poznatijih kao Modeselektor. I Apparat i Modeselektor predstavljaju Berlinsku scenu elektronske muzike na sebi svojstven način, a upravo zahvaljujući kontrastu njihovih muzičkih orijentacija nastao je jedan od najvećih albuma elektronske pop muzike.
Foto: Samuel John Butt
Karte za koncert su ekskluzivno dostupne na stranici www.electronicbeats.net , dok će od ponedjeljka, 28. jula moći da se kupe u četiri T-Centra u Podgorici, po ceni od 5 eura. Korisnici Crnogorskog Telekoma će takođe imati mogućnost da dobiju besplatne karte učešćem u onlajn nagradnom takmičenju koje će biti organizovano tokom avgusta i septembra.

“Electronic Beats” (EB) je internacionalni muzički program u organizaciji Dojče Telekoma. Osim nastupa i koncerata koji se organizuju širom Evrope, “Electronic Beats” takođe kvartalno obajvljuje magazin i audio/video aplikacije, uz najnovije vesti iz sveta elektronske muzike. Osim toga, fanovima savremene muzike posvećena je online medijska platforma www.electronicbeats.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: