Dojo objavila prvi EP "Endings"

Novosadska kantautorka Dunja Dačić, poznatija kao Dojo, objavila je 22. jula svoj prvi EP nazvan “Endings”, koji je dostupan na internetu za besplatno preslušavanje i preuzimanje.

Izvor: B92

Utorak, 22.07.2014.

13:35

Default images

Dunja Dačić prvi put se popela na binu kao Dojo u oktobru 2013. Bio je to trenutak kada je regionalna muzička scena počela da dobija sasvim nove boje, kroz kompleksne ali pitke tonove - melodije koje bude sva čula.

Dojo kao paletu koristi gitaru, sintisajzere i semplove, ​a magičnu zvučnu sliku kreira glasom koji obuzima.​

Nastupajući uglavnom kao specijalna gošća grupe Ti, Dojo je za kratko vreme uspela da šarmira publiku pre svega svojom senzualnošću i specifičnim stilom. Kroz tri pesme, “Endings”, “Willows bay”, “Lost one”, dostupne i za besplatno preuzimanje sa interneta i ​za ​preslušavanje, Dunja Dačić slušaoce vodi u sasvim novu muzičku dimenziju, na putovanje prožeto dubokim emocijama.

Nastupima koji je očekuju u ​​M​akedoniji krajem meseca (Kumanovo, 24. jul / Skoplje, 25. jul / Struga, 26. jul / Ohrid, 27. jul), Dojo se priprema za veliki beogradski nastup koji publiku očekuje na jesen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: