"Seksi snimak" stiže u bioskope

Kameron Dijaz i Džejson Sigel ponovo su zajedno na velikom platnu, i to da bi svetu nenamerno otkrili svoj snimak seksa u komediji “Seksi snimak” reditelja Džejka Kasdana, koja 24. jula stiže u domaće bioskope.

Izvor: B92

Petak, 18.07.2014.

20:41

Default images

Kasdan je ponovo okupio ekipu filma “Loša učiteljica” (Bad Teacher) pa je tako Kameron Dijaz ponovo na velikom platnu uz komičara Džejsona Sigela.

Kada su Džej (Džejson Sigel) i Eni (Kameron Dijaz) počeli da se zabavljaju, njihova ljubav bila je veoma, intenzivna. Posle 10 godina braka i dvoje dece, njihovom ljubavnom žaru bila je potrebna iskra podsticaja. Kako bi osvežili vezu, rešili su da se snimaju dok isprobavaju svaku pozu knjige “Radosti seksa” u tročasovnom, maratonskom izdanju.

Na prvi pogled, to je odlična ideja, a onda su shvatili da njihov najprivatniji snimak, više nije privatan. Svesni da ih samo jedan klik deli da budu ogoljeni pred svima, ulaze u trku sa vremenom, kako bi povratili svoj video snimak. A on će otkriti mnogo više nego što su mislili da mogu da podnesu. Biće to noć koju nikada neće zaboraviti.
“Eni i Džej su par koji je već deset godina u braku. Imaju dvoje preslatke dece i sada se nalaze u onoj fazi veze, kada se ne trude mnogo da održe plamen koji ih je i spojio. Imaju veoma srećan i skladan brak, ali kao i većina parova, nemaju toliko vremena za seks”, izjavila je glavna glumica filma Kameron Dijaz. “Tako da Eni dolazi na genijalnu ideju, da se snime za vreme seksa, kao, 'to će biti uzbudljivo, zabavno, a onda ćemo ga obrisati'.”

Njen partner na filmu Džejson Sigel dodaje: “Snimali su se ajpedom, sa idejom da to posle odgledaju jednom i teoretski – obrišu. Ali Džej ga nije odmah obrisao. A kako Džej ima novu, moćnu, multifunkcionalnu aplikaciju, snimak se šeruje na druge uređaje, koje su poklonili, mami, šefu, prijateljima i poštaru, svima koji ne bi trebali da ga vide.”

“Najsmešnije je bilo kako smo nas dvoje sa rediteljem provodili vreme zajedno. Džejson i ja polugoli, a Džejk sa pitanjima: ’Ljudi, možete li ovo da uradite brže, brže, sporije, malo više, malko ispod...’ Džejk je imao apsolutnu kontrolu nad našim seksualnim pozama”, kroz smeh priča Dijaz.

Film “Seksi snimak” (Sex Tape) u domaće bioskope stiže 24. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: