Kozma Prem – „Pripovesti Ajrana“

U prodaji je novi roman u izdanju Samizdata B92: Kozma Prem – „Pripovesti Ajrana“. Na prvom konkursu „Mladi književni supertalenti“ 2014. godine Kozma Prem osvojio je prvo mesto.

Izvor: B92

Sreda, 16.07.2014.

17:35

Default images

Edicija „Mladi književni supertalenti“ promoviše dela izuzetno mladih autora čiji je spisateljski talenat vanserijski. U ovoj ediciji objavljuju se tri romana godišnje koja su delo tri mlada autora (od 12 do 18 godina), čiji književni talenat i stvaralačka zrelost nadrastaju njihove godine.

„Pripovesti Ajrana“ je epsko-fantastični roman koji je na tragu najboljih dela iz ovog žanra, poput Tolkinovog „Gospodara prstenova“, razvija kompleksnu priču o dobru i zlu u izmaštanim, magijskim svetovima ove knjige. Stvarna i fantastična bića i pojave, heroji i antiheroji, mračne sile i sile dobra, događaji koji se nižu živopisno i dinamično, bajkovitost, stil i zaokruženost ovog romana učiniće da uživate u čitanju „Pripovesti Ajrana“ i upamtite ime talentovanog dečaka Kozme Prema.

Kozma Prem rođen je 1999. godine. Živi u Kikindi. Učenik je OŠ „Vuk Karadžić“ u Kikindi, svira klavir pa je za neka poglavlja ove knjige komponovao prateće teme. Bavi se crtanjem, karateom i tenisom, a u slobodno vreme najviše voli da čita knjige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: