Ame uživo na burn Residency Mix Off žurci

Poznati nemački projekat Ame, nastupiće uživo na burn Residency Mix Off žurci, 26. aprila u Depou (Travnička 3) u Beogradu. To će, ujedno, biti i prvi beogradski „live“ za Franka Wiedemanna koji, u okviru Ame, nastupa upravo na ovaj način.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.04.2014.

11:02

Default images

Publika će prisustvovati i proglašenju pobednika burn Residency, najvećeg svetskog DJ takmičenja a nastupiće i najveće domaće DJ zvezde Lea Dobričić, Dejan Milićević, Marko Milosavljević i Vlada Janjić. Ulaznice po promotivnoj ceni od 590 dinara dostupne su na prodajnim mestima Eventima i Gigstiksa a redovna cena biće 790 dinara. Uzbudljivi muzički okršaj finalne burn Residency sedmorke koju čine Antrax, Minimalistic, Luka Vuković, Milosss Arsović, Novak, Underboki i Dušan Lazović, počeće u 22h. Nakon njihovih setova biće proglašen pobednik koji će se, kao predstavnik Srbije, dalje takmičiti na svetskom finalu na Ibici. Posle proglašenja, party nastavljaju iskusni Vlada Janjić i Marko Milosavljević u „back2back“ setu, uslediće ekskluzivni „live“ Ame a zatim i zajednički nastup Lee Dobričić, prošlogodišnje burn Residency pobednice i Dejana Milićevića, proslavljenog beogradskog DJ-a i producenta.

Neobični duo Ame, koji zajedno sa Frankom čini i Kristian Beyer, poznat je po tome što Frank nastupa uživo a Kristian kao DJ. Prepoznati su širom sveta po eklektičnom stilu koji pod aurom deep housea kombinuje različite žanrove elektronike, donosi dubinu, kvalitet i inovacije i probija granice klupskih pravaca plasirajući novi zvuk, aranžmane i raspoloženja.

Zajedno sa Dixonom, Frank i Kristian vode čuvenu etiketu Innervisions, poznatu po pažljivo biranim izdanjima, a prošle godine otvorili su i prodavnicu ploča u Berlinu, Muting the Noise, koja je istovremeno i kancelarija, studio i mesto gde fanovi mogu da pričaju sa njima. Frank uspešno vodi i svoj projekat Howling, zajedno sa australijanskim pevačem RY X-om, a njihov hit “Howling” dostigao je popularnost skoro kao i Rej, traka koja je utisnuta u istoriju elektronske muzike. Zajedno sa Marcelom Dettmannom, Frank sprema izdanje za koje kaže da će, između ostalih, sadržati i jednu traku bržu od 130 bpm-a, a biće izdato za legendarni berlinski label Ostgut Ton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: