Spejs-rok i humanitarni koncert u Božidarcu

Ovog petka, 25. aprila, na Vračar Rocks festivalu će se odigrati tzv ,,sakralni auralni space rock ritual" jer jedan od najznačajnjih psihodeličnih bendova u ovom delu Evrope, SevenThat Spells, najvažniji domaći space rock sastav Temple Of The Smoke i misteriozni projekat Jastreb stižu u Centar za kulturu Božidarac.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.04.2014.

10:51

Default images

„Nakon kraće pauze opet sviramo u Beogradu! Seven That Spells, Jastreb i mi, svaki u svojoj dimenziji, nastupićemo na Vračar Rocks festivalu. Dođite na sakralni auralni spejs-rok ritual gde gitarama razbijamo galaksije, a sintisajzerima stvaramo nove svetove! Uz odabir starih pesama, etar će zaparati i bljesak novih pesama, koje će se naći nasledećem albumu, lansirane daleko izvan granica svega što smo do sadaradili. Novi album očekujemo na jesen. Vidimo se!“, poručuju članovi grupe Temple of the Smoke!

Uz nove pesme grupe Temple of the Smoke, publika će u Božidarcu biti u prilici uživo da čuje i materijal sa predstojećeg albuma sastava Seven That Spells “The Death And Resurrection Of Krautrock: IO", upravo najavljenog pesmom "Burning Blood" .
Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od 350 dinara. Na ulazu, neposredno pre početka koncerta,cena će iznositi 500 dinara. Već u subotu, 26. aprila, Vračar Rocks festival, Centar za kulturu Božidarac i Udruženje roditelja Čika Boca organizovaće humanitarni koncert za prikupljanje sredstava za rehabilitacioni kamp za decu obolelu od malignih bolesti.
Na humanitarnom koncertu nastupiće Svi Na Pod, Kristali, Sinestezija, Straight Mickey & The Boyz, Repetitor, i deca iz škole gitare Čupavko, a prihod će biti namenjen realizaciji terapije u kampu koji Udruženje roditelja ,,Čika Boca” organizuje na Divčibarama od 10. do 20. jula 2014. godine. Ulaznice za humanitarni koncert koji će se u subotu 26. aprila u 20h odigrati u CZK ,,Božidarac” (Radoslava Grujića 3), mogu da se kupe u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od 300 dinara. Na ulazu na koncert posojaće kutija u koju će moći da se ubace dobrovoljni prilozi, a sav prihod od prodaje pića takođe će biti doniran za rehabilitacioni kamp.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: