Uzbudljiv triler "Virtuelna svest“ u bioskopima

Kako bi izgledao vaš život bez mobilnog telefona? Možete li da provedete makar sat vremena a da ne proverite mejl? Kako se osećate kada je prošao ceo dan, a da niste proverili šta se dešava na Fejsbuku?

Izvor: B92

Četvrtak, 17.04.2014.

12:12

Default images

Kako bi izgledao vaš život bez mobilnog telefona? Možete li da provedete makar sat vremena a da ne proverite mejl? Kako se osećate kada je prošao ceo dan, a da niste proverili šta se dešava na Fejsbuku?

U fokusu filma su dvojica vodećih informatičara, Vil Kaster (Džoni Dep) i njegov prijatelj Maks Voters (Pol Betani) koji rade na svom tehnološkom čudu, dok se radikalna anti-tehnološka organizacija (R.I.F.T. - Revolucionarna nezavisnost od tehnologije) bori protiv kreiranja sveta u kojem kompjuteri mogu da nadmaše mogućnosti ljudskog mozga.

Vila Kastera (Džoni Dep) su kontroverzni eksperimenti učinili poznatim ali ujedno i metom radikalnih aktivista koji čine sve da osujete njegov projekat. Ipak, i protiv svoje volje oni mu pomažu da stigne do finalne faze projekta: Dep postaje izvor ljudskih emocija za mašinu! Njegova supruga Evelin (Rebeka Hol) i prijatelj Maks postaju svesni da više ne mogu kontrolisati Vila koji žudi za sve većim saznanjima i moći.

Režiju filma potpisuje oskarovac Voli Fister, slavni direktor fotografije svih najuspešnijih filmova Kristofera Nolana (Betmen trilogija, Memento, Početak). Osim Džonija Depa uloge u filmu „Virtuelna svest“ tumače Morgan Friman, Kejt Mara, Kilijan Marfi, Pol Betani, Kol Hauzer, Džoš Stjuart, Rebeka Hol i Klifton Kolins.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: