„Rio 2“ osvojio domaću publiku

Animirano ostvarenje „Rio 2“, nastavak popularnog filma iz 2011. godine, premijerno je prikazan u Srbiji 10. aprila, a tokom prvog vikenda prikazivanja privukao je 15.666 gledalaca.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.04.2014.

15:48

Default images

Koliko je bioskopska publika u Srbiji željno iščekivala avanture Plavka i njegove porodice u animiranom filmu „Rio 2“ govore brojke.

Tokom prvog vikenda prikazivanja jedan od najočekivanijih filmova ove godine „Rio 2“ videlo je ukupno 15.666 gledalaca. Prethodni rekord za najbolji vikend bioskopski start je držao animirani film „Ledeno doba 4: Pomeranje kontinenata“ sa 14.451 gledalaca.

U avanturama simpatičnih plavih ara papagaja u animiranom filmu „Rio 2“ za samo četiri dana prikazivanja uživalo je više od 18 000 gledalaca.
Radnja animiranog filma „Rio 2“ prati srećnu plavu porodicu koja se seli iz magičnog Rio de Žaneira, gde vodi savršen život u nepoznate šume Amazonije, nakon što Biserka odluči da deca moraju da nauče da žive kao i sve prave ptice.

Brojne uzbudljive avanture doživljavaju na putu, ali za najveću od svih – upoznavanje sa Biserkinom porodicom, nisu bili spremni.

U narednom periodu najmlađa publika širom zemlje biće u prilici da nesmetano uživa u animiranom filmu „Rio 2“ zahvaljujući sinhronizaciji, čija je režija poverena Draganu Vujiću Vujketu. Bioskopskoj publici specijalno održane projekcije animiranog filma „Rio 2“ proteklog vikenda u bioskopu Cineplexx u tržnom centru Ušće poklonila se ekipa glumaca koji su sinhronizovali film.

Predvođeni Draganom Mićanovićem i Anom Sofrenović, koji su dali glasove glavnim junacima Plavku i Biserki, napravili su pravu karnevalsku atmosferu u bioskopu. Posetioce bioskopa su pozdravili glumci Dragan Vujić Vujke, Srđan Timarov, Marko Marković, Milan Antonić, muzičar Ajs Negrutin i mnogi drugi. Mališani u pratnji roditelja, oduševljeni animiranim filmom „Rio 2“ nagradili su ih gromkim aplauzom.

Animirani film „Rio 2“ nalazi se na redovnom repertoaru bioskopa u Beogradu i ostalim gradovima u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: