Poklon Milana Vlajčića glumcima „Radionice Integracije“

Prvi dobitnik nagrade "Fondacije Tanja Petrović" novinar Milan Vlajčić poklonio je novčani iznos nagrade glumcima“Radionici integracije”, koju je osnovao glumac Miki Manojlović.

Izvor: Izvor: Fondacija Tanja Petroviæ

Sreda, 09.04.2014.

14:22

Default images

Tako će nagrada, koju Fondacija dodeljuje ličnostima koje izuetnim radom doprinose afirmaciji kulture i umetnosti u medijima, pomoći ovoj posebnoj umetničkoj radionici, jedinstvenoj kod nas. U njoj slepe i slabovide osobe zajedno glume sa našim poznatim umetnicima.

Inspirisan ovim gestom Milana Vlajčića, šef delegacije Evropske unije u Beogradu Majkl Davenport, odlučio je da zajedno sa kolegama iz svoje kancelarije takođe donira iznos od 500 evra.
Milan Vlajèiæ poklanja nagradu glumcima
U njegovo ime novčanu pomoć glumcima je uručila Lana Đukić iz kancelarije delegacije Evropske unije u Beogradu. Za sve prisutne, a među njima je bila i supruga Majkla Davenporta Lavinija sa kćerkom, glumački ansambl “Radionice integracije” (Nedeljka Ložajić, Vesna Radulović, Milica Gojković , Ljiljana Trbulin, Zorica Trifunović i Stefan Pantić), odigrao predstavu “Čekajući Godoa” Semjuela Beketa.

Ovaj komad adaptirao je i režirao Nebojša Dugalić i izovidi se na redovnom repertoaru Radionice još od premijere 2011. godine. Nebojša Dugalić je i kompozitor muzike koju uživo izovodi sa Anom Čurčin i Stefanom Pantićem

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: