Kejt i Metju trijumfovali na dodeli SAG nagrada

U Holivudu su sinoć dodeljene nagrade Screen Actors Guild (SAG), koje dodeljuje Američko udruženje filmskih glumaca, a koje broji oko 165.000 članova.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 19.01.2014.

16:37

Default images

Američko Udruženje filmskih glumaca dodelilo je nagrade za najbolje glumce u 2013. godini Metjuu Mekonahej i Kejt Blanšet, dok je za najbolji ansambl proglašena ekipa filma "Američka prevara" (American Hustle) Dejvida O. Rasela.

Mekonahi je priznanje dobio za ulogu u filmu "Dallas Buyers Club" Žan-Marka Valea, a Blanšet za kreaciju u filmu "Blue Jasmine" Vudija Alena.

U "Američkoj prevari" glavne uloge igraju Kristijan Bejl i Ejmi Adams, a u ekipi su i Bredli Kuper, Dženifer Lorens, Robert DeNiro, Džeremi Raner.

U kategoriji sporednih uloga, na ceremoniji održanoj sinoć u Los Anđelesu, nagrade su dobili Džared Leto ("Dallas Buyers Club") i Lupita Niongo ("12 godina ropstva" u režiji Stiva Mekvina).

Glumci čine najveći broj članova Američke filmske akademije, pa su nagrade njihovog udruženja među najvažnijim pokazateljima za predstojeću dodelu Oskara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: