DJ Džoi Negro u subotu u LOFT-u

Serija gostovanja stranih DJ-eva, po kojoj je klub Julian Loft za kratko vreme postao poznat, nastavlja se i u 2014. godini. Ove subote, 4. januara, u dolazi DJ Joey Negro, pionir i superstar btitanskog haus zvuka.

Izvor: B92

Petak, 03.01.2014.

10:19

Default images

Dave Lee, koji se krije iza psueodima Joey Negro, autor je planetranog hita „Make a move on me“, ali i jedan od najuspešnijih i najtraženijih umetnika kad je haus scena u pitanju. Poznat je i po svojim drugim pseudonimima, uključujući Jakatta, Akabu, Doug Willis, Raven Maize, The Sunburst Band, Sessomatto i Z Factor.

Na razne načine bio je uključen u više od 200 produkcija, bezbroj albuma, a sam je stvorio veliki broj hit singlova. Osim „Make A Move On Me“ na toj listi su još i „Must Be The Music“, „Can't Get High Without You“ kao i „American Dream“ i ‘My Vision“, koju je izdao kao Jakatta u saradnji sa čuvenim pevačem Silom. Ulaz je slobodan uz rezervacije.

JOEY NEGRO: BRITANSKI HAUS SUPERSTAR 4. JANUARA U BEOGRADU
Pionir britanskog haus zvuka ove subote u klubu Julian Loft
Ko je Julian Loft?
Julian Loft
Beton hala
Karađorđeva 2-4

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: