Hari Poter uskoro i u pozorištu

Autorka bestseler serijala o Hariju Poteru Dž. K. Rouling najavila je da radi na pozorišnom komadu o životu ovog dečaka čarobnjaka pre dolazka u školu magije Hogvarts.

Izvor: Tanjug

Petak, 20.12.2013.

15:05

Default images

Rouling je u saopštenju navela da će komad "istraživati ranije neispričanu priču o Harijevim ranim godinama kada je bio siroče i izgnanik", prenose ostrvski mediji.

Autorka će biti i koproducent predstave zajedno sa producentima Sonjom Fridman i Kolinom Kalenderom. U saopštenju Roulingova navodi da će sarađivati sa piscem komada ali da neće sama napisati scenario.

Još se ne zna ko će napisati dramu i ko će je režirati, kao ni kada se očekuje premijera.

Romani Džoane Rouling o Hariju Poteru prodati su u više od 450 miliona primeraka širom sveta i adaptirani su u osam hit filmova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: