"Dostavljač" stiže 5. decembra u bioskope

Komedija "Dostavljač" reditelja i scenariste Kena Skota od 5. decembra biće na redovnom repertoaru domaćih bioskopa, najavio je danas distributer "Milenium film".

Izvor: B92

Subota, 30.11.2013.

15:17

Default images

Vins Von igra Dejvida Voznijaka koji je greškom klinike za vantelesnu oplodnju postao otac 533 deteta.

Voznijak je uvek vodio jednostavan život. Radi kao dostavljač u porodičnoj mesnoj kompaniji, dobrog je srca i može svakog da šarmira, ali je nezreo, bez cilja, opasno zadužen i potreban mu je neki smisao u životu.

Sve se menja kad otkrije da je biološki otac 533 deteta, a da je njih 142 podiglo tužbu sa ciljem da saznaju njegov identitet.
Voznijak odlučuje da uradi ispravnu stvar i jednom u životu preuzme odgovornost. Želi da sazna više o svojim potomcima, pa im ulazi u trag i počinje da ih nadgleda.

Sasvim neočekivano, počinje da oseća emotivnu povezanost sa tom decom i prvi put shvata koliko je dobar osećaj misliti na druge, a ne samo na sebe.

Istovremeno, njegova devojka Ema otkriva da je trudna, ali pošto poznaje Dejvida, njena očekivanja su minimalna.

U filmu igraju i Kris Prat i Kobi Smolders, a zasnovan je na scenariju "Starbuck", koji su napisali Ken Skot i Martin Petit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: