Pijanistkinja Erika Krino u Gvarneriusu

U okviru velike evropske turneje poznatog ansambla Les Amis, pijanistkinja Erika Krino (Erika Crino) i čuveni kanadski kompozitor, umetnički direktor i osnivač ansambla Majkl Pepa, biće gosti Beograda i Gvarneriusa.

Izvor: B92

Petak, 04.10.2013.

17:45

Default images

Pijanistkinja koja niže uspehe na koncertnim scenama širom sveta, prvi put će nastupiti u našem gradu, u subotu, 5. oktobra u Guarneriusu, saopšteno je iz ove muzičke kuće.

Pored kompozicija Šumana i Ravela, premijerno će u Beogradu izvesti kompoziciju "Invenzioni per Erika", koju je upravo za nju napisao Majkl Pepa, koji će takođe prisustvovati koncertu.

Uz ideju da se u svakoj zemlji obuhvaćenoj turnejom, izvode i dela jednog istaknutog domaćeg autora, Erika će na koncertu izvesti i kompozicije poznate srpske autorke Ivane Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: