Vaya Con Dios - poslednji kontingent karata

Sastav Vaya Con Dios, nastupiće u Kombank Areni 12. oktobra poslednji put u okviru svoje oproštajne turneje.

Izvor: B92

Petak, 04.10.2013.

11:19

Default images

Obzirom na to da je Srbija uvek bila važna stanica njihove koncertne karijere, rešili su da se i u našoj zemlji oproste sa svojim fanovima tako što će im otpevati sve svoje hitove u originalnom aranžmanu osamdesetih i devedesetih.

Vaya Con Dios su jedna od najuspešnijih belgijskih grupa svih vremena. Bend su 1986. godine osnovali pevačica Deni Klajn, Dirk Šufs (Dirk Schoufs) i Vili Lambregt (Willy Lambregt). Svetsku slavu su postigli pesmama "Just A Friend Of Mine", "What's a Woman?", "Nah Neh Nah", "Don't Cry for Louie", "Puerto Rico", "Heading for a Fall", "Johnny", "Sunny Days" i "Don't Break My Heart".

Koncert sastava Vaya Con Dios u Kombank Areni organizuje produkcija Playlive, a početak koncerta zakazan je za 21h, u subotu 12.oktobra.

Ulaznice za oproštajni koncert sastava Vaya Con Dios, po ceni od 3.300 i 3.800 dinara su rasprodate. Preostali kontingenti karata po povlašćenim cenama biće dostupni do utorka 8. oktobra. Tada će u prodaju biti pušten poslednji kontingent karata i to po sledećim cenama: 4.200 i 3.700 RSD za sedenje (parter), 1.900 RSD za stajanje (parter), kao i mesta za sedenje na tribinama 2.500, 2.700 i 2.900 RSD, takođe u ograničenim količinama.

Karte za koncert Vaya Con Dios mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, biletarnici Kombank Arene i putem sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: