U subotu je "Provetravanje" u Nišu

U subotu 14. septembra u Nišu počinje konceptualna muzička turneja "Provetravanje",a na ovom jednodnevnom muzičkom festivalu u Banovini će naredne subote nastupiti Plastic Sunday, Ti, Obojeni program i Darkwood Dub.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.09.2013.

11:21

Default images

"Čovek bez hrane može da izdrži dva do tri meseca. Bez vode dva do tri dana. Ali bez vazduha svega tri do pet minuta. Otprilike toliko traje jedna pesma. Zato PROVETRAVANJE mora biti redovno!

PROVETRAVANJE je trajna akcija koncertne agencije “Odličan hrčak” kojom se osvežava kulturni prostor muzičkim i drugim umetničkim sadržajima. U saradnji sa lokalnim zajednicama, PROVETRAVANJE će otklanjati posledice nedostatka svežeg vazduha kao što su tromost, ustajalost, obamrlost, letargija i nesvest. "

Počinjemo sa Nišem koji PROVETRAVAMO u Banovini 14. septembra nastupima sastava Darkwood Dub, Obojeni program, Ti i Plastic Sunday. Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 700 dinara u Vintage shopu (Davidova 9 – kod Sinagoge), Music House-u (Generala Milojka Lešjanina 12 – kod Simfonijskog) i u Energy music shopu (TPC Kalča – prizemlje). Na dan koncerta cena karte iznosiće 900 dinara.

Satnica nastupa u Nišu:
20:00 do 20:30h TI
20:40 do 21:05h PLASTIC SUNDAY
21:15 do 22:15h OBOJENI PROGRAM
22:30 do 00:00h DARKWOOD DUB Posle Niša PROVETRAVAMO i Kragujevac 21. septembra iz bašte Doma omladine uz nastupe Darkwood Dub-a, Obojenog programa i grupe Ti. Ulaznice su u pretprodaji na blagajni kragujevačkog Doma omladine po ceni od 700 dinara.

I to je tek početak. Zajedno sa svim ljudima dobre volje PROVETRAVAĆEMO kulturni prostor u svakom gradu, u celom regionu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: