Bouvi na novom albumu Arcade Fire?

Prema pisanju nekih od engleskih tabloida na novom albumu kanadskog sastava Arcade Fire naći će se i pesma koju je bend zajedno snimio sa Dejvidom Bouvijem.

Izvor: Izvor: NME

Nedelja, 08.09.2013.

09:24

Default images

Kako navodi tabloid "San", Dejvid Bouvi se pridružio bendu Arcade Fire i bivšem članu sastava LCD Soundsystem Džejmsu Marfiju koji je producent albuma, tokom snimanja u jednom od njujorškh studija. List navodi da je tom prilikom snimljena jedna pesma koja će se naći na četvrtom albumu kanadskog benda koji će biti objavljen 29. oktobra.

Poznato je da je Bouvi veliki poštovalac rada grupe Arcade Fire i tokom jednog od njihovih nastupa 2005. godine im se pridružio na sceni, a kasnije te godine i na još jednom od živih muzičkih maratona.

Arcade Fire su za 9. septembar najavili svoj novi singl "Reflektor" kao prethodnicu novog albuma, a reditelj Anton Korbijn koji je režirao spot za ovu pesmu je medijima rekao da "je u pitanju odlična pesma koja će imati svoju premijeru u ponedeljak uveče".

Kada je bio upitan za nešto više detalja dodao je: "Ne mogu da vam kažem ništa više, jer je u pitanju iznenađenje. Moraćete u ponedeljak uveče da gledate televiziju.

U međuvremenu bend Arcade Fire je u sredu 4. septembra publiku na iznenadnom koncertu u Montrealu počastio sa nekoliko pesama sa budućeg albuma.

Ranije ovog meseca pproducent albuma Džejms Marfi je govoreći ze NME rekao da se radi o "fantastičnoj novoj muzici, koja zvuči kao Arcade Fire i da će publika biti oborena s nogu kada je bude čula".

Arcade Fire su svoj debitantski album "Funeral" objavili 2004. godine, nakon toga je usledio album "Neon Bible" (2007.) a 2010. godine izašla je njihova poslednja ploča "Suburbs".

Poslušajte novi singl Arcade Fire "Reflektor".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: