Pavle Veljković u Mikser hausu

Jesenja klabing sezona u Mikser hausu počeće u subotu 7. septembra, kada će svoj didžej set izvesti Pavle Veljković, jedno od zaštitnih lica radija B92.

Izvor: B92

Petak, 06.09.2013.

13:32

Default images

Nastup počinje u 23 časa, a Pavle obećava izvrsnu muzičku selekciju i šetnju kroz različite žanrove, od popa i soula, pa sve do disko zvuka, od najvećih hitova do skrivenih muzičkih dragulja.

Lajtmotivi subotnje večeri u Karađorđevoj 46 će biti reči razigrano i veselo. Ulaz je slobodan.

Pavle Veljković je autor i voditelj emisije "Stend baj" na radiju B92. Pored mnogobrojnih radijskih emisija, imao je i nekoliko godina iskustva rada na televiziji.

Kaže da muziku i dalje sluša sa dečjom radoznalošću i zato nema omiljenu pesmu svih vremena, već svakog dana otkrije neku novu i obožava da to otkriće podeli sa drugima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: