Novi album Arcade Fire u septembru

Bend Arcade Fire bi trebalo da objavi novi album u septembru, prema izvorima bliskim članovima grupe.

Izvor: Izvor: nme.com

Nedelja, 23.06.2013.

17:43

Default images

Jedna kandska televizija objavilla je informaciju do koje je došla iz izvora bliskih grupi Arcade Fire da će novi album biti objavljen u septembru, ali da to neće biti 9. septembar kako se ranije nagađalo.

Poslednji album ove popularne kanadske grupe bio je "Suburbs", koji je objavljen 2010. godine.

U međuvremenu, Džejms Marfi koji pomaže u produkciji nove ploče rekao je da se sve odvija "savršeno i po planu snimanja, da se još uvek ne zna kako će album zapravo na kraju zvučati, ali da će to biti odlična plpča".

U intervjuu "Mjuzik Viku" prošle godine mmenadžer grupe je potvrdio su Arcade Fire zajedno sa Marfijem u studiju i da spremaju njihov 4. po redu album.

"Sa Džejmsom Marfijem rade na 3-4 pesme dok ostali deo albuma radi Markus Drovs koji je njihov dugogodišnji saradnik. Problem jedino može da predstavlja to što su napisali toliko pesama da mogu da snime čitava 2 albuma, pa će problem biti koje od njih izabarati, ukupno ih je 35", rekao je on tada.

Džejms Marfi je svoje prisustvo na novoj ploči objasnio rečima:

"Oni su toliko dobri u tome što rade, tako da moja uloga zavisi od pesme do pesme, nemam neko konkretno zaduženje. Nekad hodam okolo i dajem sugestije oko korišćenja instrumenata, a nekad pomažem oko aranžmana pesama. Ponašamo se kao da smo članovi jednog istog benda pošto smo zajedno sa našim grupama na turnejam provodili zajedno dosta vremena".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: