Metallica: Ideje za 600 novih pesama

Članovi sastava Metallica izjavili su da imaju ideje za oko 600 novih pesama od kojih bi nekoliko trebalo da se nađu na njihovom novom albumu.

Izvor: B92

Subota, 22.06.2013.

15:57

Default images

Grupa koja trenutno radi na nasledniku albuma "Death Magnetic" koji je objavljen 2008. godine saopštila je magazinu "Roling Stoun" da su sakupili blizu 600 ideja za nove pesme tokom proba u prethodnih nekoliko meseci, a mnoge od njih su proizvod "džem sešnova" za vreme putovanja.

Govoreći o novim albumu bubnjar Lars Ulrih je rekao: "Razumem da su ljudi nestrpljivi da čuju nove pesme, i mi smo jako nestrpljivi, ail ne možemo ništa na silu. Ništa se u životu ne radi na brzinu, kada budemo bili spremni, doći će vreme i za album i za koncerte na kojima ćemo svirati novi album".

Metallica je nedavno dodata na spisak izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem Roskilde festivalu u Danskoj, na kome su poslednji put svirali pre 10 godina. Na festivalu će svirati i Kraftwerk, Rijana Queens Of The Stone Age, Sigur Ros i Slipknot.

U međuvremenu obožavaoci ovog benda mogu da se zadovolje i trejlerom za njihov film "Metallica - Through The Never", koji je nedavno pušten na internet. Film je svojevrsni hibrid koncertnog snimka i igranog filma u kome glumac Dejn De Han za vreme koncerta kao član ekipe dobija hitan zadatak koji bi mogao da promeni tok nečijeg života.

Film "Metallica - Through The Never" imaće svoju premijeru IMAX bioskopima u Americi 27. septembra, nakon čega će početi i njegova regularna bioskopska distribucija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: