Jefferson Starship večeras u Užicu

Dvanaesti Međunarodni bluz i rok festival "In Wires" počinje večeras, 20. juna u Užicu nastupom američkog benda Jefferson Starship.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 20.06.2013.

17:53

Default images

Festival, koji će trajati do petka, 21. juna, organizuje Udruženje ljubitelja bluza i roka "Glas iskustva" Užice.

Nakon Jefferson Starship, nastupiće grupa iz Užica "The Highlanders", a posle će biti organizovan after parti u klubu "Štab" u Gradskom kulturnom centru Užica.

Drugog dana festivala biće organizovana berza muzičkih instrumenata, literature i nosača zvuka, projekcija filma "11. In Wires festival" i promocija knjige "Električna zastava", autora Žikice Simića.

Bendovi "El Kaćon" iz Slovenije i "Barakude" iz Užica zabavljaće posetioce druge večeri festivala, a biće organizovana i zabava nakon toga.

Izvršni producent festivala Miloš Milojević najavio je da će se karte prodavati za prvi dan 1.000 dinara, 400 dinara za drugi dan, a za prvi i drugi dan cena ulaznice iznosiće 1.200 dinara.

Takođe, na dan festivala popust od 50 odsto imaće stariji od 60 godina, srednjoškolci, a osnovci uz pratnju roditelja neće plaćati ulaznicu.

Ulaznice za festival mogu se kupiti na sajtovima www.tickets.rs, www.gigstix.com i u klubu "Mojo" u Nemanjinoj ulici u Užicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: