Čips i M&M bombonice za Slayer

Legende metal zvuka, sastav "Slayer" u Beograd dolazi komfornim autobusima na dan koncerta, 25. juna, a u Kombank Areni članove benda čekaće zamračene svlačionice.

Izvor: B92

Sreda, 19.06.2013.

14:31

Default images

Pored jednostavnog menija na kome se nalazi izbor od piletine, ćuretine i bifteka, žestoki momci iz benda više pažnje posvećuju grickalicama. Običnim čipsem se zanimaju ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom dok ostalim danima grickaju tortilje, odnosno kukuruzni čips.

Slična "pravila" imaju i sa M&M bombonama i čokoladicama tako da obične M&M preferiraju kada i obični čips a ostalim danima jedu one punjene kikiriki puterom.

Pored ovoga, nevezano za dane u nedelji, članovi benda će imati i razne vrste krekera, pereca, koštunjavih plodova, svežeg voća kao i sokova, energetskih pića.

Posle koncerta, nazdraviće žestokim pićima među kojima su votka i tekila ali i raznim vrstama piva i vina. Tom Araja imaće posebnu garderobu u kojoj će ga čekati isključivo kafa i razne vrste čajeva, navodi se u saopštenju Kombank Arene.

"Slayer" u Beograd dolazi prvi put u postavci koju čine Tom Araja, Keri King, Pol Bostaf i Geri Holt. Bostaf se bendu vraća posle duže pauze, Holt će i dalje će gitarista umesto nedavno preminulog Džefa Hanemana.

Ovogodišnja turneja broji 35 datuma među kojima se nalazi veliki broj glavnih letnjih festivala u Evropi, istočnoj Evropi i Južnoj Americi u periodu od juna do oktobra.

"Veoma sam uzbuđen što ću se pridružiti 'Slayeru'”, rekao je Bostaf. "Proveli smo deset godina zajedno, odlično se zabavljali, napravili dosta sjajne muzike, tako da je ovo za mene povratak kući".

Araja i King svim fanovima poslali su obaveštenje da i pored svih nedaća, turneju ne odlažu.

“"Znamo da naši fanovi svuda pate zbog gubitka Džefa kao i mi. Želimo da vas obavestimo da dolazimo ovog leta u Evropu tokom juna, jula i avgusta i da ćemo svi zajedno praviti buku za našeg brata i dragog prijatelja Džefa…. Vidimo se!"

Na nedavno održanoj dodeli nagrada magazina "Kerrang!" bend "Slayer" nagrađen je u kategoriji “Legende”. Ovu laskavu titulu Slayer je osvojio u oštroj konkurenciji a među nagrađenima su se našli i Iron Maiden (u kategoriji “Inspiracija”), bend Venom (“Ikone” kategorija) kao i Pantera (“Hall of Fame” kategorija).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: