Stiven Fraj: Hteo sam da se ubijem

Britanski glumac i pisac Stiven Fraj izjavio je da je prošle godine pokušao da se ubije dok je snimao u inostranstvu.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 06.06.2013.

21:35

Default images

U intervjuu sa komičarem Ričardom Heringom, Fraj je rekao da je progutao "veliku količinu pilula" sa votkom i da ga je njegov producent pronašao u hotelskoj sobi bez svesti.

U delovima intervjua dostupnim na sajtu BiBiSi Fraj navodi da mu se prilikom pokušaja samoubistva telo toliko grčilo da je slomio četiri rebra. Drugih detalja o tom slučaju nije dao a juče je na svom tviter nalogu rekao da je "sada dobro".

Agencija AP prenosi da je Fraj, koji pati od bipolarnog poremećaja, u intervjuu rekao da kao predsednik organizacije koja se bavi mentalnim zdravljem želi da bude otvoren o svojim problemima.

Fraj je već jednom pokušao samoubistvo 1995. kada je napustio jednu pozorišnu produkciju na Vest endu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: