"Kruds" obara rekorde i nagrađuje

"Kruds", novu 3D avanturu studija "DreamWorks Animation" tokom pretpremijernih i premijernih prikazivanja pogledalo je više od 17000 gledalaca. Film je pretpremijerno prikazivan od 16. marta, a na redovnom repertoaru domaćih bioskopa nalazi se od 21. marta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.03.2013.

16:40

Default images

Novo ostvarenje autora filmova „Madagaskar“ i „Kako da dresirate svog zmaja“ prati praistorijsku porodicu koju pomeranje kontinenata primora da krene u osvajanje predivnih, ali ponekad i zastrašujućih novih predela.

Junacima filma "Kruds" glasove su pozajmili dobro poznati domaći glumci, a studio „DreamWorks Animation“ je srpsku verziju sinhornizacije svrstao među najbolje od preko 50 različitih jezičkih verzija ove sage.

Neustrašivoj tinejdžerki Ip, koja želi da se otisne dalje od granica poznatog sveta, glas je pozajmila Ivana Popović. Njenog oca, tvrdoglavog Graga koji misli da „sve što je nepoznato, treba izbegavati“ igra Dragan Vujić. Babi sa neobičnim smislom za humor i još neobičnijim sposobnostima za preživljavanje glas daje Đurđija Cvetić, a majku i mlađeg brata u ovoj neobičnoj porodici igraju Vesna Paštrović i Stevan Piale. Marko Janketić pozajmio je glas Gaju, mladiću iz druge porodice, koji će Krudsima pomoći da savladaju strahove i upuste se u nove avanture.
MCF MegaComFilm i B92 vas pozivaju da osvojite vredne nagrade. Od vas se očekuje da uradite sledeće:

- Kao prva moderna porodica, Kruds su morali da postavljaju prva porodična pravila, kao što su: uvek zatvaraj vrata pećine, nikad se ne igraj sa vatrom, nikada nemoj da se ne plašiš, jer sve hoće da te pojede... koje je najvažnije pravilo tvoje porodice?
- Razmislite i pošaljite vaš odgovor na mejl karte@b92.net, ostavite vaše ime i prezime i broj kontakt telefona, a u subjektu poruke obavezno upišite KRUDS.

- Pokloni koje smo vam spremili su peškir, budilnik, 3 ručna dečija sata i 5x2 karte za projekciju filma "Kruds" u subotu 30. marta u Cineplexx-u (Delta City).

Na stranici http://kruds.mcf.rs/ možete učestvovati u interaktivnom kvizu "Ko su tvoji preci?" koji tematski prati film "Kruds".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: