Džon Malkovič kao kapetan Crnobradi

Američki glumac Džon Malkovič će u novoj američkoj seriji "Crossbones" igrati Crnobradog, zloglasnog britanskog gusara koji je sejao strah na Karipskom moru u kratkom razdoblju od 1716. do 1718.

Izvor: Tanjug

Utorak, 12.03.2013.

16:53

Default images

Pisanje scenarija povereno je Nilu Krosu, autoru uspešne BBC krimi serije "Luter".

Prva od deset epizoda serije, u produkciji američke TV mreže NBC, biće emitovana iduće godine.

Radnja serije "Crossbones" smeštena je 1715. na ostrvo Nju Providens, na Bahamima, gde je Edvard Tič, poznatiji pod nadimkom Crnobradi, vladao nad grupom lopova, otpadnika i mornara.

"Poslednje tri decenije, Džon Malkovič zauzima posebno mesto u svetu međunarodnog filma, pozorišta, pa čak i opere. Uzbuđeni smo mogućnošću da njegovo briljantno glumačko umeće prikažemo i na malom ekranu", kazao je jedan od producenata serije. Ulogu čuvenog pirata prvobitno je bila ponuđena Hjuu Loriju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: