"Kako sreća hoće" stiže u bioskope

Novo ostvarenje kultnog španskog reditelja Aleksa de la Iglesije "Kako sreća hoće", koje je prikazano na nedavno završenom 41. Festu, naći će se u bioskopima od 14. marta, najavio je danas domaći distributer "MegaKom film".

Izvor: B92

Nedelja, 10.03.2013.

10:25

Default images

U sarkastičnoj drami o medijima gladnim senzacije glavne uloge igraju Selma Hajek i Hose Mota.

Po sinopsisu, bivši publicista Roberto nema sreće - bez posla i napušten od strane prijatelja i kolega, vuče se sa jednog intervjua na drugi. Njegova žena Luiza je jedina na koju može da se osloni.

Nakon jedne ponižavajuće epizode, on odlazi u Kartaginu, mesto gde su on i Luiza proveli medeni mesec. Međutim, umesto "njihovog" hotela sada je tu muzej. Tokom otvaranja muzeja, dok Roberto razgleda unaokolo, u čudnoj nezgodi on pada sa skele.

Pošto mu gvozdena šipka viri iz temena, njegova nesreća postaje glavna meta novinara i on je rešen da to dobro iskoristi.

Selmi Hajek je primetila da u filmu postoji i ekstremna komedija i ekstremna tragedija.

"Ja sam racionalna osoba u ovom cirkusu, pa mi je bilo teško da znam u svakom trenutku kuda treba da idem. Međutim, Aleks nas je stalno vodio u smerovima koje nismo mogli da očekujemo i naši likovi su mogli da imaju najrazličitije reakcije.

To je jedna od najboljih stvari u filmovima Aleksa de la Iglesija, što publici pokazuje koliko ljudi mogu da budu nepredvidivi", ocenila je Hajek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: