Stiže "Džek ubica divova 3D"

Novi film reditelja Brajana Singera “Džek ubica divova 3D” koji se u svetu već prikazuje sa velikim uspehom, imaće svoju srpsku premijeru 21. marta.

Izvor: B92

Subota, 09.03.2013.

20:59

Default images

Brajan Singer, koji je režirao filmove o X-Menu i "Povratak Supermena", ovoga puta se u bioskope vraća sa najnovijom avanturom rađenoj u 3D tehnologiji i po svima poznatoj priči.

“Džek ubica divova 3D” (Jack the Giant Slayer 3D) je adaptacija bajke o Džeku i čarobnom pasulju, za koju reditelj kaže da je predstavlja na potvpuno nov i drugačiji način.

”Želeo sam da oživim legendu. Da ono što je, u detinjstvu apstrakcija ili neka ilustracija u pripovetkama, napravim u stvarnom, opipljivom obliku. Želeo sam da dramski uobličim priču koju smo još kao mali slušali” rekao je reditelj.

On je u svom novom ostvarenju uspeo da poveže osnovnu emociju filma sa duhom epohe koju predstavlja, zahvaljujući, između ostalog, spektakularnim kostimima inspirisanim načinom života i oblačenja ljudi u 12. veku.

Mladi glumac, Nikolas Holt, tumači glavnu ulogu u ovom filmu, a uz njega su Elenor Tomilson, Juan MekGregor, Stenli Tuči i Ijan Mekšejn.

Film “Džek ubica divova 3D” u naše bioskope dolazi 21. marta, a i dalje je na prvom mestu na bioskopskim blagajnama, sa dosadašnjom zaradom od 44.656.833 dolara, širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: