Keri Fišer: Ništa od uloge Leje?

Čini se da je došlo do velikog uzurpiranja sile. Predstavnik za štampu Keri Fišer izjavio je za CNN da se ona samo šalila kada je izjavila da će se vratiti ulozi koja ju je proslavila.

Izvor: Cnet

Četvrtak, 07.03.2013.

17:34

Default images

U nedavnom intervjuu za magazin Palm Beach Illustrated, Fišerova je na pitanje da li će ponoviti ulogu princeze Leje u novoj trilogiji Ratova zvezda odgovorila jednostavnim „da“.

Publikacija kao što je Palm Beach Illustrated ne čini se kao savršen izbor za obznanjivanje ovakve informacije, mada je glumica ipak jasno odgovorila na nedvosmisleno pitanje.

Međutim, njen predstavnik za štampu izjavio je za CNN da se ona samo šalila i da „ništa još nije odlučeno“.

Fišerovoj, Harisonu Fordu i Marku Hamilu ponuđena je prilika da ponove svoje uloge iz prvobitne trilogije, sudeći po Hamilu.

Međutim, ništa još nije zvanično u ovom trenutku tako da je mogućnost da na velikom ekranu vidimo originalnu postavu Ratova zvezda i dalje prisutna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: