Bejl ponovo u ulozi Betmena?

Kristijan Bejl vratiće se ulozi Betmena naspram Supermena Henrija Kavila u filmu „Justice League“ koji će nadgledati Kristofer Nolan, sudeći po jednom uticajnom američkom blogu, prenosi Guardian.

Izvor: B92

Sreda, 06.03.2013.

12:53

Default images

Blog Latin Review, koji je već otkrio brojne detalje u vezi sa Supermen i Betmen franšizama u prošlosti, sada tvrdi da je Warner Bros očajan da angažuje tim odgovoran za prethodna tri ostvarenja o Betmenu za svoj film o superherojima "Justice League". Ukoliko uspe da spoji Bejla i Kavila – zvezde filma Zaka Snajdera „Man of Steel“, studio veruje da će uspeti da se suprotstavi Džos Vendonovom filmu „The Avengers II“ i ostvarenju JJ Abramsa „Star Wars: Episode VII“.

Latino Review tvrdi da će Nolan nadgledati film i moguće nastavke na isti način na koji je „kumovao“ ostvarenju „Man of Steel“, dok bi Snajderu bila ponuđena uloga producenta i vrlo verovatno režisera.

Bejl i Nolan ranije su izjavili da će „Uspon crnog viteza“ biti njihov poslednji film o Betmenu, ali je nakon toga Bejl za Empire magazin izjavio da bi razmislio o četvrtom filmu ukoliko bi Nolan imao dobru priču za njega.

Warner planira da „Justice League“ bude gotov do 2015. godine, a film je baziran na stripu koji prati borbu Betmena, Supermena, Čudesne Žene i drugih heroja za spas Zemlje.

Pre šest godina Džordž Miler, režiser filma „Bejb“, nadgledao je neuspešan pokušaj da se priča prenese na veliki ekran bez povezanosti sa postojećim Betmen i Supermen filmovima i sa drugačijim glumcima koji bi tumačili njihove uloge.

Međutim, nakon što je Marvel lansirao nekoliko filmova baziranih na superherojima kao što su Iron Man, Thor i Kapetan Amerika, pre nego što ih je spojio u 1.5 milijardi dolara vredne „osvetnike“, odnos studija prema ovom žanru se promenio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: