Timberlejk najavio album i koncert

Nekoliko dana nakon što je objavio svoj prvi singl posle šest godina pauze, „Suit & Tie”, Džastin Timberlejk otkrio je i datum izlaska novog albuma i prvog nastupa uživo.

Izvor: B92

Subota, 26.01.2013.

19:59

Default images

Muzičar će 2. februara nastupiti na dobrotvornom koncertu u Nju Orleansu, tokom Super boul vikenda. Njegov treći solo album, „The 20/20 Experience”, naći će se u prodaji 19. marta.

Biće to prvi „svež” materijal Džastina Timberlejka još od ploče „FutureSex/LoveSounds” iz 2006. Imena svih pesama još nisu poznata, iako je Timberlejk rekao da je sa producentom Timbalandom snimio barem 20 numera.

U otvorenom pismu fanovima na svom sajtu, Džastin je napisao: „Od juna prošle godine tiho sam radio na svom sledećem muzičkom putovanju.

Inspiracija mi je bukvalno došla kao grom iz vedra neba i, da budem iskren, mislio sam se iz toga ništa neće izroditi. Ušao sm u studio i počeo da se poigravam nekim zvucima i pesmama. Nikad se nisam bolje provodio u svojoj karijeri... Stvarao sam bez ikakvih pravila i ciljeva u glavi, samo sam uživao u procesu. Na kraju je nastalo nešto što me čini veom ushićenim! Prepuno inspiracije u vidu muzike uz koju sam odrastao i nekih novih muza koje sam usput otkrio”.

Publika je, reklo bi se, vrlo znatiželjna da čuje nove pesme, jer je za prvih nedelju dana „boravka” na radio stanicama, pesma Suit & Tie zabeležila ukupno 6.045 emitovanja, najviše u dvadesetogodišnjoj istoriji Bilbordovih lista! Prethodni rekord držala je Lejdi Gaga, čiji je singl “Born This Way” tokom prve nedelje izlaska emitovan 4.602 puta.

Justin Timberlake - Suit & Tie [LYRIC VIDEO] from Guilherme Qwertu on Vimeo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: