Adam Bejer odložen za 5. april

Nastup legendarnog tehno disk džokeja Adama Bejera (Beyer), koji je trebalo večeras (25. januar) da se održi u klubu "Tjub", odložen je za 5. april zbog bolesti izvođača.

Izvor: B92

Petak, 25.01.2013.

15:35

Default images

"Nažalost, zbog bolesti neću moći da dođem na večerašnji šou u klubu "Tjub". Nastup smo pomerili za petak, 5. april. Izvinjavam se svim obožavaocima u Beogradu i Srbiji i radujem se što ćemo se videti u aprilu. Hvala, piše u saopštenju koje je poslao Bejer.
Iz "Tjuba" su saopštili da će večeras u klubu nastupiti Dejan Milićević, Miloš Pavlović i Lale, ulaz će biti besplatan, a u narednih nekoliko dana biće poznato kada i gde će biti moguć povraćaj novca za već kupljene ulaznice.

U subotu (26. januara) nastupaju Peppe i Oysha, ulaz je besplatan, kao i kokteli za za dame između 23:30 i 01:00 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: