Misija Beograd: Raspust za dž

Pod sloganom „Raspust za dž“ od 10. do 20. januara u Domu omladine Beograda biće održan program „Misija Beograd“ prevashodno namenjen mlađoj publici.

Izvor: B92

Utorak, 25.12.2012.

09:25

Default images

Reč je o inicijativi Doma omladine da ponudi još jedan kulturni sadržaj vredan pažnje, stvori platformu umrežavanja, i pokaže da Beograd ima, ume i može.

„Posebnim celodnevnim programom ostvarujemo misiju Doma omladine kao mesta u kojem mladi mogu da borave, da se opuste i budu ono što jesu, ali i da ih nadohvat ruke čeka raznolik sadržaj koji im otvara vrata u budućnost“, navodi se u saopštenju DOB-a, dodajući da se u pomenutom periodu ta ustanova preobražava u „sigurnu kuću za mlade“.

Tokom deset dana programa biće organizovani brojni koncerti najboljih novih grupa (Threesome, Straight Mickey and the Boys, Temple of the Smoke...), žurke (Idemo na Mars, Vatra...), filmske projekcije (Tilva Roš, Klip, Šišanje...), izložbeni i prodajni prostor za brojne urbane brendove (Braća Burazeri, Pull my Daisy, Zerpo...), različite radionice i sve to uz besplatan internet i pristupačne cene pića, poručuju iz DOB-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: