Praznici i prijatelji u Beopolisu

Knjižara Beopolis drugu godinu zaredom organizuje krajem decembra program “Praznici sa prijateljima”, koji je zamišljen kao prilika da se u jednom prostoru u neposrednom kontaktu sretnu izdavači i autori sa posetiocima, ovoga puta pod tematskim okvirom "Strip, teorija”.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.12.2012.

09:32

Default images

Posetioci knjižare Beopolis moći će da se upoznaju sa izdanjima manjih, nekomercijalnih i nezavisnih izdavača koji obično izmiču pažnji medija, a reč je o 35 izdavačkih kuća koje će prodavati knjige uz popust od 10 do 30 odsto, prenosi portal SEEcult.org.

Program počinje u ponedeljak 17. decembra u 18 sati promocijom stripa “Betmen, godina prva”, u izdanju kuće Phoenix press.

Početak programa “Praznici sa prijateljima” ove godine se poklapa i sa 13. rođendanom knjižare Beopolis, pa će njeni posetioci, osim popusta od 10 do 30 odsto na više od 3.500 naslova i više od 35 izdavačkih kuća, imati i dodatni poklon - u izboru knjiga deset dana zaredom pomagaće im brojni gosti Beopolisa - pisci, strip autori, urednici izdavačkih kuća, novinari, muzičari, profesori univerziteta...

Iako će ovoga puta malo više pažnje biti posvećeno stripovima i izdanjima iz oblasti društvene teorije, humanistike, filozofije, neće biti zapostavljena ni izdanja iz drugih oblasti, knjige za decu, kvalitetna beletristika, naučna fantastika, poezija...

O stripovima i knjigama Fedona, Komika, Booke, Fabrike knjiga, Rendea, System comicsa, Geopoetike, Logosa, Paladina, Elektrike iz Pančeva, Omnibusa i mnogih drugih izdavača, do 31. decembra razgovaraće i preporučivati ih, između ostalih, i Milan Vlajčić, Igor Štiks, Daniel Kovač, Goran Skrobonja, Zograf, Radina Vučetić, Nebojša Spajić, Ivan Milenković, Vladimir Todorović, Tijana Spasić, Miodrag Jovanović, Raša Kominac, Ivana Spasić i mnogi drugi prijatelji i saradnici knjižare Beopolis.

Knjižara Beopolis nalazi se u TC Euro centar u Makedonskoj 30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: