Al Paćino u ulozi razvratnog rokera

Al Paćino tumačiće dekadentnog ostarelog rokera koji okreće novi list kada otkrije pismo koje je Džon Lenon napisao sebi kao 19-godišnjaku, objavio je sajt Deadline.

Izvor: B92

Nedelja, 28.10.2012.

22:20

Default images

Paćino će u filmu „Imagine” Dena Fogelmana, igrati uz Džeremija Renera i Džulijen Mur. Rener će tumačiti njegovog 40-godišnjeg sina sa kojim pkušava da uspostavi kontakt a Murova vlasnicu hotela u koji se povlači u potrazi za duhovnim oproštajem.

Fogleman je pisao scenario a ovo će mu biti reidteljski debi.

„Svaki pisac ima ‘jedan projekat’... za koji je snažno vezan i ne bi podneo da ga dâ u ruke nekom drugom”, kaže Fogelman. „Za mene je ‘Imagine’ taj projekat.

Ja sam doživeo vrhunac karijere samim tim što je scenario dospeo u Paćinove ruke. A to što ga je pročitao i pristao da igra u njemu - to je već pet koraka dalje od vrhunca karijere. Još kad su nam se priključili i Džulijen i Džeremi... to je više od mojih najluđih snova. Krio sam se u kući poslednjih nekoliko nedelja iz straha da će me neko uštinuti. Napravićemo jedan naročit film, kad vam kažem”.

Inspirisan Lenonovim pismom Paćinov lik odlučuje da napusti svoj razvratni život rasprodate stadionske rok zvezde sa premladom devojkom. On se vraća ponovnom otkrivanju muzike koju je prvobitno hteo da stvara, uspostavljajući ponovo odnos sa sinom i sprijateljivši se sa Murovom na tom putu samospoznaje.

Fogelmanov scenario je prvobitno kupio Warner Bros za 3 miliona i planirao je da snimi film sa Stivom Karelom u ulozi rokera. Fogelman ga je otkupio i odlučio da snima u nezavisnoj produkciji.

Ako sve prođe kako treba, snimanje bi trebalo da počne krajem aprila ili početkom maja 2013.

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: