Danas počinje 20. Sinemanija

Jubilarna, 20. filmska revija Sinemanija počinje danas, 24. oktobra, istovremeno u bioskopima "Kolosej" u Beogradu i "Arena" u Novom Sadu.

Izvor: B92

Sreda, 24.10.2012.

13:20

Default images

Do 31. oktobra biće prikazana 22 premijerna naslova na ukupno 140 projekcija, u organizaciji distributerske kuće "Tak vižn".

Program u oba grada počinje avanturističkom komedijom "Asteriks i Obeliks u Britaniji" u 3D tehnologiji, u režiji Lorena Tirarda.

Nove dogodovštine popularnih likova iz stripa o Galima i Rimljanima publika će moći da vidi na redovnom repertoaru već od 25. oktobra, u distribuciji "Taramaunta".

Korpulentnog Obeliksa ponovo igra slavni Žerar Depardje, dok je novi Asteriks glumac Eduar Ber, a u ekipi su i Fabris Lućini, Katrin Denev, Valeri Lemersije, Gijom Galijen i drugi.

Prve večeri Sinemanije biće prikazani i krimić "Bez zakona", u kojem igraju Tom Hardi, Šaja Lebaf i Geri Oldman, kao i horor film "Paranormalna aktivnost" - četvrti nastavak.

Na zatvaranju Sinemanije biće premijerno prikazan najnoviji, 23. film o Džejmsu Bondu"Skyfall", sa Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi.

Kompletan program i raspored projekcija u Beogradu i Novom Sadu možete videti OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: