Bez štrajka u Ateljeu 212

Glumci pozorišta Atelje 212 neće 1. oktobra stupiti u najavljeni generalni štrajk, odlučili su danas nakon razgovora sa gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom, saopštila je gradska uprava.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2012.

15:41

Default images

Na sastanku je dogovoreno da će po imenovanju gradskog sekretara za kulturu, resorni sekretarijat formirati radno telo čiji će zadatak biti da do kraja oktobra uradi analizu stanja u pozorištu i predloži rešenje gradonačelniku i Skupštini grada.

Delegacija glumaca u kojoj su bili Gorica Popović, Dara Džokić, Anita Mančić, Branimir Brstina, Nebojša Ilić i Gordan Kičić, razgovarala je sa gradonačelnikom Ðilasom u vezi sa aktuelnim problemima u tom beogradskom pozorištu.

Nakon odluke da se odustane od štrajka sve predstave sa repertoara igraće se i na velikoj i na maloj sceni prema već utvrđenim terminima.

Glumci Ateljea 212, zapretili su pre nekoliko dana štrajkom nezadovoljni radom direktora pozorišta Kokanom Mladenovićem.

Direktor Ateljea 212 Kokan Mladenović je nakon toga gostujući na televiziji B92 izjavio da neće podneti ostavku i da nema razloga za njegovu smenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: