Šta IL DIVO priprema za koncert

Četverac „Il Divo“, poznat po izvanrednim operskim i pop obradama poznatih kompozicija, održaće dvočasovni koncert 22. septembra u Kombank Areni u Beogradu.

Izvor: B92

Petak, 21.09.2012.

12:37

Default images

U skoro dva sata programa smenjivaće se stare i nove pesme ovog najpoznatijeg svetskog pop-operskog kvarteta. Koncert će se odvijati iz dva dela, sa pauzom od 20 minuta, a momci su već najavili specijalna iznenađenja za našu publiku.

Veče će otvoriti pesma “Come what may” iz mjuzikla “Moulin Rouge”, a zatim će uslediti “Dove L’Amore”, njihova interpretacija poznate kompozicije Samuela Barbera “Adagio for Strings”, navodi se u saopštenju Arene.

Rekordni klasični kvartet, švajcarski tenor Urs Buler, bariton Karlos Marin iz Španije, francuski pop pevač Sebastien Izambar i tenor Dejvid Miler iz Amerike, prvi put nastupili su zajedno 2003. godine posle iscrpne potrage muzičkog producenta Sajmona Kauela da pronađe četiri pevača različitog individualnog talenta koji bi, kao grupa, stvorili muzičku magiju.
U šestogodišnjoj zadivljujućoj karijeri Il Divo se kontinuirano razvijao okupivši milione fanova širom sveta. Prodali su više od 26 miliona albuma, 150 zlatnih i platinastih diskova, preko 2 miliona ulaznica za koncerte. U Beograd dolaze povodom promocije poslednjeg albuma “Wicked Game”.

Ulaznice u regularnoj prodaji po cenama od 3900 do 9900 dinara na na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i UŠĆE Shopping centar.

Ulazi Kombank Arene biće otvoreni od 18.30h dok će Urs, Dejvid, Sebastijan i Karlos na scenu izaći u 20h časova. Oni će na dan koncerta u Beograd iz Budimpešte. Kako će provoditi vreme iza scene i šta su zahtevali od organizatora pročitajteOVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: